Novi TuristNovi Turist

Selce-Crikenica-Krk

Još jedno nezaboravno iskustvo očekuje sve one koji odluče svoj odmor začiniti cjelodnevnom brodskom vožnjom.

Iz svoje ponude izdvajamo pish picnic, atraktivan panoramski osamnaestsatni provod, koji započinje u deset sati, polaskom iz Novog Vinodolskog, nastavlja se kupanje u Selcima i Crikvenici te odlazak na Krk, oazu okruženu morem pozlaćenog odsjajem sunca i zlatnih vinogorja. (Malo previše promidžbe Krka?), gdje Vas očekuje ručak te uživanje u zanimljivim morskim sadržajima sve do 18 sati, kada slijedi povratak u Novi Vinodolski, a sve uz cijenu od 210 kn.

Sljedeća je mogućnost cjelodnevan boravak na Baški, također na otoku Krku, gdje Vas očekuje turistički obilazak Staroga grada te relaksacija uz raskoš sadržaja Duge pješćane plaže sve do povratka u Novi Vinodolski u 18 sati.

Cijena za odrasle osobe iznosi 150, dok je za djecu 80 kn.

A kao posebno iznenađenje nudimo Vam jednosatnu romantičnu panoramsku noćnu vožnju od Novog Vinodolskog do Crikvenice, tijekom koje će Vam odsjaj sunca nad morskim plavetnilom, u svojemu zalasku, pružiti romantični ugođaj koji Vam preporučamo iskusiti u zagrljaju svojega partnera uz čašicu biranih sorti autohtonih vinskih kapljica koje Vas očekuju na brodu.

Slijedi obilazak grada Crikvenice u trajanju od devedeset minuta, predah na terasama ugostiteljskih objekata ili pak šetnja gradskom jezgrom te povratak u Novi Vinodolski uz zajamčeno ugodno ozračje za koje će se pobrinuti posada našeg i vašeg turističkog broda Bartello.